Send os en meddelse

About us

Clevertec ApS er et sagkyndigt kølefirma, som er certificeret i henhold til KMO.

Vi er et dansk kølefirma og vi har gennem tiden udført mange spændende opgaver, såvel store som små, både indenrigs og udenrigs og har dermed opnået stor erfaring i projektering, salg, levering, montering, reparation og servicering.

Produkter

Vi leverer bæredygtige produkter, komponenter og totalløsninger indenfor luftbehandling, aircondition, køle & fryse inventar samt energi/CO2 reducerende produkter indenfor varmepumper / klimaanlæg.

Vi har eget installations team som taget sig af alle opgaver, såsom køleteknik, el-installation samt VVS

Salgskanaler

Vi leverer maskiner, tilbehør og komponenter til mange forskellige kunder rundt om i verden. Vores primære salgskanaler er til forhandlere og industri, samt private slutbrugere

Siden 2011 er vi blevet importør

Vi er da blevet leverandører til grossister og forhandlere hvor vi har egen service og reparations afdeling

I 2009 oprettede vi et beredsskabs team

som kan tage sig af katastrofeopgaver indenfor køl, frost og el opgaver. Teamet er specielt baseret på udlandsopgaver indenfor opgaver ledet af WHO, FN, beredsskabsstyrrelser m.fl. kontakt os her for nærmere information på info@clevertec.dk

Vores koncept

Clevertec er et langsigtet koncept, hvor nytænkning og visioner, sammen med miljørigtige produkter af høj kvalitet, skal styrke samarbejdet med vore kunder og fremtidige krav til miljø og CO2 reducering.

Kort produktvej skal sikre vore kunder og samarbejdspartnere, konkurrence dygtige priser.


Med venlig hilsen
Clevertec ApS

Information

Producenter