Send os en meddelse

Boneco U700 luftbefugter Design Hygrostat

Boneco U700 luftbefugter Design Hygrostat

Boneco U700 luftbefugter Design Hygrostat

Boneco U700 luftbefugter Deluxe er en helt ny digital varm og kold Ultrasonic luftbefugter med kraftfuld synlig befugtning. Boneco U700 er nem at betjene med en indbygget hygrostat med ITC-teknologi, der automatisk justerer befugtningen for at opretholde den ønskede luftfugtighed. Boneco U700 befugter helt op til 600 gram i timen med en tank kapacitet på 9,0 liter

module_install.pngHøjtydende kapacitet600 gram/timen
module_install.pngAnbefalet op til80 m2
module_install.pngStor tankkapacitet9,0 liter
module_install.pngLavt lydniveau25 dB (A)

Tilgængelighed: På lager

41225

2 495,00 kr

Tilføj til kurv

Mere info

Denne nye avancerede Ultrasonic Boneco U700 luftbefugter, skaber et behageligt miljø i ethvert rum ved hjælp af højfrekvente vibrationer til at vende vand i en mikro-fin tåge. Vælg varm eller kold tåge med blot et tryk på en knap. Om vinteren, varm tåge forhindrer temperatur fra nedkøling og om sommeren, kold tåge holder rummet køligt. Den musestille ventilator blæser tågen ind i rummet, hvor det fordamper øjeblikkeligt. Boneco U700 er nem at betjene med en indbygget hygrostat med ITC-teknologi, der automatisk justerer befugtningen for at opretholde den ønskede luftfugtighed. Den digitale smarte teknologi i Boneco U700 luftbefugter, fortæller dig når det er tid til at rense din enhed og udskifte det gamle vand, der er tilbage i tanken, samt fortæller dig, hvis enheden er tom. Nogle af de særlige funktioner, vi elsker om denne luftbefugter omfatter er dvaletilstand, to tank håndtag for bedre håndtering og genpåfyldning, LED nat lys, auto lysdæmper for natdrift og muligt med en duft flaske for at tilføje din favorit duft til tågen. Denne kraftfulde luftbefugter indeholder en Hydro Cell med aktivt kul for at hjælpe med at holde luftbefugteren ren, samtidig reduceres tungmetaller, lugte forårsaget af kemikalier og pesticider, som kan forekomme i postevandet fra vandværket og en demineralisering patron til at hjælpe med at forhindre hvidt støv fra kalk og kalkaflejringer. Dens store 9,0 liter beholder tillader befugteren at befugte et stort område før den skal genopfyldes.

Boneco U700 Digital Ultrasonic luftbefugter er ideel til personer, der...

- Ønsker at have mulighed for enten varm eller kold tåge befugtning
- Ønsker en nem betjent og håndterbar luftbefugter med digital kontrol
- Behov af befugtning med op til 600 gram i timen
- Lider af tør hud, allergi, astma, sinus infektioner eller hyppige forkølelsessymptomer

BONECO_with_Claim_BW-ai.png
Funktioner: Boneco U700 Digital Ultrasonic luftbefugter

- Ultrasonic U700 kan levere befugtning med op til 0,6 liter i timen
- Mulighed for varm eller kold tåge blot ved at trykke på en knap
- Højfrekvente vibrationer omdanner vand til en mikro-fin tåge
- Brugervenligt digitalt display
- Hygrostat med ITC-teknologi, der automatisk justerer befugtningen
- Største tank volume på 9,0 liter
- Ønsket luftfugtighed kan indstilles mellem: 30% - 70%
- Hydro Cell med aktivt kul giver konstant friskhed i luftbefugteren
- Demineraliserings patron forhindrer kalk og kalkaflejringer
- Programmerbar timer
- Sleaping mode
- Smart automatisk slukning, når tanken er fjernet
- Automatisk indikation, når det er tid til rengøring
- Indikator for rengøring og vandskifte
- Indikator som viser når tanken er tom
- Aroma funktion for duftende olier
- Støjsvag drift
- Energi effektiv
- Produceret i Korea

Hvordan den virker:

Om Ultrasonic teknologi: Høj-frekvens vibrationer får vandet omdannet til en mikro-fin tåge. En ventilator blæser tågen/fugten ud i rummet, hvor det øjeblikkeligt inddampes. Når forvarmning funktionen er slået til, forvarmes vandet til og kommer ud fra apparatet ved en behagelig temperatur. Ultralyds befugtere bruger meget lidt strøm, er næsten lydløse og producerer en synlig tåge-lignende damp.

Vedligeholdelse:

Rengøring: Tanken skal rengøres regelmæssigt med vand (ingen rengøringsmidler) en gang om ugen under brug. Hvis du anvender befugteren med forvarmnings funktion, rengøres den hver anden uge. Brug af afkalknings midler (se EZCal rengøing) til at fjerne aflejringer af kalk i bunden (fordampnings kammer). Skyl grundigt og tør.

Udskiftninger: Hydro Cell er et avanceret vand vedligeholdelsessystem, der sikrer din luftbefugter funktionalitet og samtidig sørge for befugterens ydeevne. Det skal udskiftes hver 1 - 2 måneder afhængig af vandkvaliteten. Demineralisering patronen forhindrer ophobning af mineralske rester og hvidt støv og bør udskiftes hver 2-3 måned. Hvis vandet du bruger, er meget hårdt, kan det være nødvendigt at udskifte patronen oftere.

Produkt Anvendelse:

Bemærk: For at maksimere ydeevnen anbefales det at befugteren placeres mindst 80cm fra gulvet for at tågen/dampen, er fordampet før det rammer gulvet, således at ikke gulvtæpper eller trægulve bliver fugtige.

Følgende situationer kan bidrage til hvidt støv, som helst skal undgås:

Hvis vand er blevet behandlet med et vand blødgøringssystem kan det resultere i en øget forekomst af hvidt støv på grund af den overskydende natrium i blødgjort vand. Derfor anbefales det at bruge vand, aftappet, eller destilleret vand.

Brug af dette produkt med en negativ ionizer luftrenser eller luftvasker med en ioniserende funktion kunne bidrage til en øget indsamling af støv på overflader. Hvis dette sker prøv da at betjene dette produkt uden negative ionizer luftrenseren eller med den valgfrie ioniserende funktionen på luftrenseren slukket..

Download

Tilbehør og lignende produkter

 • A7017 Ionic Silver ...

  A7017 Ionic Silver Stick (ISS), sikrer at en optimal vandkvalitet opretholdes i din luftbefugter gennem den antimikrobielle virkning af sølv, som opnås ved at frigive...

  295,00 kr Tilføj til kurv
 • A7417k CalcOff

  A7417k CalcOff. Rengøring og afkalkningsmiddel for alle befugtere Rengøring og afkalkningsmiddel, med en sammensætning specielt skabt til befugtere...

 • A7531Demineraliseri...

  A7531Demineralisering patron. Bruges i alle Ultralydsbefugtere på nær U7146. Sørger for at blødgøre vandet så der ikke kommer vandtåge/damp ud med kalk i, som kan give...

  195,00 kr Tilføj til kurv

Sete varer

 • Boneco U700...

  Boneco U700 luftbefugter Deluxe er en helt ny digital varm og kold...

Information

Producenter