Send os en meddelse

Boneco P500 luftrenser Topmodel Sensor

Luftrenseren P500 er en sand skattekiste. Ikke alene er den en fantastisk skønhed for øjnene i et smukt design til både hjemmet eller på arbejdet. Luftrenseren renser også luften effektivt i overensstemmelse med dine præferencer. Tre specialiserede, etapevis filtre fungerer, som aktive beskyttende skjolde og fjerner selv de mindste partikler i luften. Luftrenser P500 leveres med filtre, der anvendes for at opfylde dine specifikke behov: «ALLERGI» filter til personer med allergi, «BABY» filter for familier med børn og «SMOG» filter til byens beboere og rygere. Luftrenser P500 leveres som standard med allergi filter. Baby og smog filtre er bestilles separat. 

module_install.pngHøjtydende kapacitet300 m3/h
module_install.pngAnbefalet op til66 m2
module_install.pngFiltreringsgrad99,7%
module_install.pngLavt lydniveau fra31 dB (A)


P500

Tilgængelighed: På lager

41165

4 495,00 kr

Tilføj til kurv

Mere info

Den smukke Boneco P500 luftrenser har elegante linjer, støjsvag drift og en 66m3 dækningsområde. Den kommer præinstalleret med et allergi filter, der omfatter et pre-filter, et HEPA-filter og et stort kulfilter. Derudover er der også to valgfrie filtre til tilpasning af dit miljø; Baby Filter og Smog filter. Hvert af filtrene fjerner en bred vifte af luftbårne forurenende stoffer, såsom luftbårne forurenende stoffer, herunder støv og pollen, samt lugte, tobaksrøg, smog fra bilos og gasser. De er testede ned til PM2,5 (partikler op til 2,5 mikrometer i størrelse) luftrenseren fjerner 99% af luftbårne partikler, som betyder, at luftrenser P500 er meget effektivt. Boneco yder 5 års garanti på P500.

Boneco P500 luftrenser er ideel til personer, der ...

- Ønsker en sundere hjem
- Ønsker en meget stille luftrenser
- Behov for filtrering af almindelige allergener
- Vil gerne reducere husholdningernes lugtgener

Egenskaber: Boneco P500 Luftrensere

- Kombinationen af for-filter, HEPA filter og kulfilter for høj luftkvalitet
- Ultra-quiet operation
- Auto-tilstand for set-det og glemme-den ro i sindet
- Dvaletilstand til de rolige omgivelser
- En energibesparende tilstand bruger mindre elektricitet
- Visuel luftkvalitet i display
- To yderligere valgfrie filtre omfatter:
- Baby filter: Kombination af et enzym filter, HEPA-filter (E12) og et aktivt kulfilter
- Smog filter til bymæssige boliger: elektrisk ladede HEPA-filter (E11) med aktivt kul
- En beholder til tilsætning af duftstoffer er placeret på bagsiden af P500
- CADR bedømt
- UL-certificeret
- Designet i Schweiz


Hvordan virker filtrene:


Allergi Filter: Kun en person, der personligt lider af allergi kan forstå de problemer, som de berørte personer skal kæmpe med. Allergi filter er designet til at filtrere allergener ud af luften med maksimal effektivitet. Pollen, fine partikler, husstøv, mide ekskrementer og andre allergener bliver fanget og neutraliseret. For at opnå den maksimale effekt, anbefales det, at Boneco luftrenseren placeres i soveværelset om natten. De fleste allergener består af vandopløselige proteiner, som kan gennemtrænge kroppen meget hurtigt og føre til allergiske reaktioner. Disse allergener stoppes i allergi filteret ved en fleece lavet af naturlige polyfenoler. Takket være sin særlige kemiske struktur, er forbindelsen "H2N-C-COO" oprettet. Allergenerne bliver vanduopløselige og er derfor deaktiveret.


Baby Filter: Spædbørn og små børn er særligt udsatte for sygdomme. BABY filteret er derfor designet til at fjerne virus og bakterier. Dette forhindrer ældre familiemedlemmer fra at blive en smittebærer, når de kommer hjem, for eksempel efter arbejde eller fra skole. Den særlige enzym belægning på BABY filteret, effektivt neutraliserer luftbårne patogener. De fleste vira kræver bakterier som "kurerer" for at overleve. Enzymets belægning på BABY filter dræber disse bakterier og dermed virus også. De lytiske enzym dræber også patogene bakterier, såsom colon bacillus, Staphylococcus aureus og andre. I en patenteret fremgangsmåde, enzymet produceres med naturlige materialer, som ikke skader mennesker eller miljøet.


Smog Filter: Hovedopgaven for smog filteret er at rense stærkt forurenet luft. Det er ideelt at bruge i byerne, men også pålideligt fjerner tobaksrøg og lugte, som forekommer, for eksempel under madlavning. Det aktive kulfilter er designet til over gennemsnittet af forurening, som i væsentlig grad forøger levetiden på ​​smog filteret. Smog filter består af et speciel HEPA-filter og et aktivt kulfilter lag. De elektrostatisk ladede HEPA fibre forbedre effektiviteten betydeligt sammenlignet med konventionelle HEPA-filtre. I en patenteret proces, HEPA fibre og de aktiverede kulpartikler kombineres for at opnå de bedst mulige resultater. Det aktive kul er også lavet af kokos trækul, der betragtes som det bedste materiale til fjernelse af gasser.

Download

Tilbehør og lignende produkter

 • A501 ALLERGY filter...

  A501 ALLERGi filter til Boneco P500 luftrenser. Allergi filter er designet til at filtrere allergener ud af luften med maksimal effektivitet. Pollen, fine partikler,...

  796,00 kr Tilføj til kurv
 • A502 BABY filter fo...

  A502 BABY filter til Boneco P500 luftrenser. Spædbørn og små børn er særligt udsatte for sygdomme. BABY filteret er derfor designet til at fjerne virus og bakterier....

  995,00 kr Tilføj til kurv
 • A503 SMOG filter fo...

  A503 SMOK filter til Boneco P500 luftrenser. Hovedopgaven for smog filteret er at rense stærkt forurenet luft. Det er ideelt at bruge i byerne, men også pålideligt...

  995,00 kr Tilføj til kurv

Sete varer

Information

Producenter