Send os en meddelse

Boneco U650 luftbefugter Hygrostat Hvid

Boneco U650 Ultrasonic luftbefugter. Kold eller varm befugtning kan produceres og vælges ved et tryk på en knap. Om vinteren, forhindrer varm befugtning et fald i stuetemperatur; om sommeren, giver kold tåge befugtning en behagelig friskhed. Hygrostaten styrer den relative fugtighed, som kan indstilles efter behov. Vanddampens afgang kan indstilles ved hjælp af output kontrol. Tågen kan fordeles i rummet i to retninger ved hjælp af den dobbelt jet dyse. Lysdæmperen på det digitale display har en særlig praktisk natdrift. En indikator viser dig når tanken er tom, og hvornår det er tid til at tilføje vand.

module_install.pngHøjtydende kapacitet400/550 gram/timen
module_install.pngAnbefalet op til60 m2
module_install.pngStor tankkapacitet5,5 liter
module_install.pngLavt lydniveau25 dB (A)

Tilgængelighed: På lager

39606

2 095,00 kr

Tilføj til kurv

Mere info

Takket være en effektiv højfrekvensteknik, omdannes vandet til en mikro-fin tåge og afgives til indeluften af en ventilator. Den integrerede demineralisering patron sørger for vandtåge uden kalk. Den medfølgende Ionic Silver Stick® udnytter de antibakterielle virkninger af sølv og sikrer optimal vandkvalitet. De støjsvage befugtere har en meget høj befugtnings grad, som kan reguleres individuelt med en output kontrol. Rumtemperaturen kan falde lidt når tågen fordamper, da kan de fleste Boneco Ultrasonic Luftfugtere indstilles til at afgive enten kold eller varm befugtning med et tryk på en knap, for at afhjælpe dette.

Boneco U650 Ultrasonic luftbefugter er ideel til personer, der...

- Ønsker at have mulighed for enten varm eller kold tåge befugtning
- Ønsker en nem betjent og håndterbar luftbefugter med digital kontrol
- Behov af befugtning med op til 550 gram i timen
- Lider af tør hud, allergi, astma, sinus infektioner eller hyppige forkølelsessymptomer


Funktioner: Boneco U650 Ultrasonic luftbefugter.

- Valgfri kold eller varm befugtning
- Ønsket luftfugtighed kan indstilles mellem: 30% - 80%
- Selvforklarende LED display (digital touch-panel)
- Digitalt display med lysdæmper funktion
- Multifunktions display med praktiske påmindelser (refill vand, rengøring når det er påkrævet)
- Programmerbar hygrostat
- 3 Ydelsesniveauer
- AUTO MODE for fuldautomatisk drift
- SLEEP MODE for lav-støj nat tilstand
- Timer funktion
- Nem håndtering og rengøring (inkluderet rengørings pensel)
- Tågen kan fordeles i rummet i to retninger ved hjælp af den dobbelt jet dyse
- Høje kvalitets komponenter med lang levetid
- Det anbefalede tilbehør følger gratis med levering

Hvordan den virker:

Om Ultrasonic teknologi: Høj-frekvens vibrationer får vandet omdannet til en mikro-fin tåge. En ventilator blæser tågen/fugten ud i rummet, hvor det øjeblikkeligt inddampes. Når forvarmning funktionen er slået til, forvarmes vandet og kommer ud fra apparatet ved en behagelig temperatur. Ultralyds befugtere bruger meget lidt strøm, er næsten lydløse og producerer en synlig tåge-lignende damp.

Vedligeholdelse:

Rengøring: Tanken skal rengøres regelmæssigt med vand (ingen rengøringsmidler) en gang om ugen under brug. Hvis du anvender befugteren med forvarmnings funktion, rengøres den hver anden uge. Brug af afkalknings midler (se EZCal rengøing) til at fjerne aflejringer af kalk i bunden (fordampnings kammer). Skyl grundigt og tør.

Udskiftninger: Hydro Cell er et avanceret vand vedligeholdelsessystem, der sikrer din luftbefugter funktionalitet og samtidig sørge for befugterens ydeevne. Det skal udskiftes hver 1 - 2 måneder afhængig af vandkvaliteten. Demineralisering patronen forhindrer ophobning af mineralske rester og hvidt støv og bør udskiftes hver 2-3 måned. Hvis vandet du bruger, er meget hårdt, kan det være nødvendigt at udskifte patronen oftere.

Produkt Anvendelse:

Bemærk: For at maksimere ydeevnen anbefales det at befugteren placeres mindst 80cm fra gulvet for at tågen/dampen, er fordampet før det rammer gulvet, således at ikke gulvtæpper eller trægulve bliver fugtige.

Følgende situationer kan bidrage til hvidt støv, som helst skal undgås:

Hvis vand er blevet behandlet med et vand blødgøringssystem kan det resultere i en øget forekomst af hvidt støv på grund af den overskydende natrium i blødgjort vand. Derfor anbefales det at bruge vand, aftappet, eller destilleret vand.

Brug af dette produkt med en negativ ionizer luftrenser eller luftvasker med en ioniserende funktion kunne bidrage til en øget indsamling af støv på overflader. Hvis dette sker prøv da at betjene dette produkt uden negative ionizer luftrenseren eller med den valgfrie ioniserende funktionen på luftrenseren slukket.

Download

Tilbehør og lignende produkter

 • A7017 Ionic Silver ...

  A7017 Ionic Silver Stick (ISS), sikrer at en optimal vandkvalitet opretholdes i din luftbefugter gennem den antimikrobielle virkning af sølv, som opnås ved at frigive...

  295,00 kr Tilføj til kurv
 • A7417k CalcOff

  A7417k CalcOff. Rengøring og afkalkningsmiddel for alle befugtere Rengøring og afkalkningsmiddel, med en sammensætning specielt skabt til befugtere...

 • A7531Demineraliseri...

  A7531Demineralisering patron. Bruges i alle Ultralydsbefugtere på nær U7146. Sørger for at blødgøre vandet så der ikke kommer vandtåge/damp ud med kalk i, som kan give...

  195,00 kr Tilføj til kurv

Sete varer

 • Boneco U650...

  Boneco U650 Ultrasonic luftbefugter. Kold eller varm befugtning kan...

Information

Producenter