Send os en meddelse

Boneco U200 Ultrasonic luftbefugter Display

Boneco U200 Ultrasonic luftbefugter Display

Boneco U200 Ultrasonic luftbefugter Display

Boneco U650 Ultrasonic luftbefugter. Belysningen fra vandtanken gør denne Ultrasonic luftfugter til et blikfang - en enhed for ethvert hjem. Denne handy og med det kompakte design passer ind overalt og nem at rengøring. Det høje befugtnings output garanterer optimal befugtning med et lavt energiforbrug på kun 20 Watt. Den integrerede Ionic Silver Stick® og demineralisering patronen holder vandet frisk og fri for mineraler. Enheden er meget støjsvag, som tilvirker en afslappende søvn eller et uforstyrret arbejdsmiljø. Duft beholder giver mulighed for en individuel værelses duft.

module_install.pngHøjtydende kapacitet300 gram/timen
module_install.pngAnbefalet op til50 m2
module_install.pngTank kapacitet3,5 liter
module_install.pngLavt lydniveau25 dB (A)

Tilgængelighed: På lager

39726

995,00 kr

Tilføj til kurv

Mere info

Takket være en effektiv højfrekvensteknik, omdannes vandet til en mikro-fin tåge og afgives til indeluften af en ventilator. Den integrerede demineralisering patron sørger for vandtåge uden kalk. Den medfølgende Ionic Silver Stick® udnytter de antibakterielle virkninger af sølv og sikrer optimal vandkvalitet. De støjsvage befugtere har en meget høj befugtnings grad, som kan reguleres individuelt med en output kontrol.

Boneco U650 Ultrasonic luftbefugter er ideel til personer, der...

- Ønsker at have mulighed for enten varm eller kold tåge befugtning
- Ønsker en nem betjent og håndterbar luftbefugter med digital kontrol
- Behov af befugtning med op til 550 gram i timen
- Lider af tør hud, allergi, astma, sinus infektioner eller hyppige forkølelsessymptomer


Funktioner: Boneco U650 Ultrasonic luftbefugter.

- Ekstremt nem at betjene ved hjælp af en drejeknap
- Praktisk indikator til påmindelse af vandfyldning
- Integreret Hygrostat
- Trinløs regulator output
- Nem håndtering og rengøring (inkluderet rengørings pensel)
- Flot vand belysning (kan slås fra om ønsket
- Duft beholder til brug med æteriske olier
- Elegant og praktisk design
- Aftagelig vandtank med håndtag for nem genopfyldning
- Høje kvalitet komponenter med lang levetid
- Det anbefalede tilbehør følger gratis med ved levering

Hvordan den virker:

Om Ultrasonic teknologi: Høj-frekvens vibrationer får vandet omdannet til en mikro-fin tåge. En ventilator blæser tågen/fugten ud i rummet, hvor det øjeblikkeligt inddampes. Ultralyds befugtere bruger meget lidt strøm, er næsten lydløse og producerer en synlig tåge-lignende damp.

Vedligeholdelse:

Rengøring: Tanken skal rengøres regelmæssigt med vand (ingen rengøringsmidler) en gang om ugen under brug. Hvis du anvender befugteren med forvarmnings funktion, rengøres den hver anden uge. Brug af afkalknings midler (se EZCal rengøing) til at fjerne aflejringer af kalk i bunden (fordampnings kammer). Skyl grundigt og tør.

Udskiftninger: Demineralisering patronen forhindrer ophobning af mineralske rester og hvidt støv og bør udskiftes hver 2-3 måned. Hvis vandet du bruger, er meget hårdt, kan det være nødvendigt at udskifte patronen oftere.

Produkt Anvendelse:

Bemærk: For at maksimere ydeevnen anbefales det at befugteren placeres mindst 80cm fra gulvet for at tågen/dampen, er fordampet før det rammer gulvet, således at ikke gulvtæpper eller trægulve bliver fugtige.

Følgende situationer kan bidrage til hvidt støv, som helst skal undgås:

Hvis vand er blevet behandlet med et vand blødgøringssystem kan det resultere i en øget forekomst af hvidt støv på grund af den overskydende natrium i blødgjort vand. Derfor anbefales det at bruge vand, aftappet, eller destilleret vand.

Brug af dette produkt med en negativ ionizer luftrenser eller luftvasker med en ioniserende funktion kunne bidrage til en øget indsamling af støv på overflader. Hvis dette sker prøv da at betjene dette produkt uden negative ionizer luftrenseren eller med den valgfrie ioniserende funktionen på luftrenseren slukket.

Download

Tilbehør og lignende produkter

 • A7017 Ionic Silver ...

  A7017 Ionic Silver Stick (ISS), sikrer at en optimal vandkvalitet opretholdes i din luftbefugter gennem den antimikrobielle virkning af sølv, som opnås ved at frigive...

  295,00 kr Tilføj til kurv
 • A7417k CalcOff

  A7417k CalcOff. Rengøring og afkalkningsmiddel for alle befugtere Rengøring og afkalkningsmiddel, med en sammensætning specielt skabt til befugtere...

 • A7531Demineraliseri...

  A7531Demineralisering patron. Bruges i alle Ultralydsbefugtere på nær U7146. Sørger for at blødgøre vandet så der ikke kommer vandtåge/damp ud med kalk i, som kan give...

  195,00 kr Tilføj til kurv

Sete varer

Information

Producenter