Send os en meddelse

A7017 Ionic Silver Stick

A7017 Ionic Silver Stick (ISS), sikrer at en optimal vandkvalitet opretholdes i din luftbefugter gennem den antimikrobielle virkning af sølv, som opnås ved at frigive sølvioner i vandet på en kontrolleret måde. Ionic Silver Stick virker så snart det kommer i kontakt med vand, selv når apparatet er slukket.

module_install.pngHæmmer mikrobiel vækst i din luftfugter
module_install.pngSørger for en optimal vandkvalitet ved at holde vandet fri for mikrobiel vækst
module_install.pngFungerer så snart det kommer i kontakt med vand - selv når apparatet er slukket
module_install.pngBruger den antimikrobielle virkning i sølvet

p400

Tilgængelighed: På lager

39800

295,00 kr

Tilføj til kurv

Mere info

Ionic Silver Stick (ISS), sikrer at en optimal vandkvalitet opretholdes i din luftbefugter gennem den antimikrobielle virkning af sølv, som opnås ved at frigive sølvioner i vandet på en kontrolleret måde. Ionic Silver Stick virker så snart det kommer i kontakt med vand, selv når apparatet er slukket..

A7017 Ionic Silver Stick (ISS) leveres med et stk. pr. pakke

Bør udskiftes en gang årligt for at opretholde effekten


Hvordan virker Ionic Silver Stick (ISS):

Te pose princippet
Inde i Ionic Silver Stick (ISS) er der et mikrofilter indeholdende den grundlæggende ingrediens (sølvchlorid) i pulverform. På samme måde som i princippet om teposen, frigiver mikrofilteret sølvioner i vandet.


Anvendelse:
Ionic Silver Stick holder vandet frisk i alle Boneco´s befugtningsanlæg i op til et år. Dette sikrer, at vandet frigivet fra befugteren, som befugtning (fugt) er frit for mikrober. ISS er kun beregnet til anvendelse i befugtere og skal udskiftes hver sæson. Alle Boneco befugtere er udstyret med en funktion der holder ISS i position og sikrer en nem og enkel udskiftning.

Download

Tilbehør og lignende produkter

  • A7417k CalcOff

    A7417k CalcOff. Rengøring og afkalkningsmiddel for alle befugtere Rengøring og afkalkningsmiddel, med en sammensætning specielt skabt til befugtere...

Sete varer

Information

Producenter