Send os en meddelse

Mitsubishi MSZ-LN25VGHZ Rubin rød Varmepumpe

Mitsubishi MSZ-LN25VGHZ Rubin rød Varmepumpe

Mitsubishi MSZ-LN25VGHZ Rubin rød Varmepumpe

Deluxe HERO Kirigamine LN25VGHZ Rubin rød vægmodel HERO er en varmepumpe, der dominerer varme og kulde, og styrer komforten i dit hjem, helt efter dine behov. HERO giver dig ikke bare varme, når du har brug for det, men også køling på varme sommerdage. Med funktioner som i-see Sensor, Night mode og WiFi er HERO super helten du har brug for.

module_install.png Energiklasse A+++
module_install.png Ekstremt lavt lydniveau
module_install.png Varmekapacitet på 6,3kW
module_install.png Anbefalet op til 120m2

HERO findes i farverne PERLE HVID, PIANO SORT og RUBIN RØD
Prisen er inklusive en pæn og nydelig komplet installation
CO2 Tilskudsordning giver mulighed for tilskud til denne varmepumpe

Tilgængelighed: På lager

MSZ-LN25VGHZ

16 800,00 kr

Tilføj til kurv

Mere info

Den nye luftvarmepumper som kæmper mod kulden.

En varmepumpe helt tilpasset dine behov

KRAFTFULD VARMEEFFEKTmsz_fh_hyperheating.png
Med sin unikke Hyper Heating teknik giver varmepumpen en konstant og vedvarende effekt, selv når udetemperaturen falder ned til -15 ° C. Mere varme med Hyper Heating
Mitsubishi Electric Inverter kompressorer har en avanceret teknologi, der konstant justerer effekten efter husets varmebehov.
Hyper Varmeteknik betyder, at varmepumpen vil fortsætte med at give så meget opvarmning, selv når udetemperaturen falder (ned til -15°C). Desuden garanteret varmedrift ned til -35°C. Med en høj SCOP giver HERO dig en direkte mærkbar økonomisk besparelse.

MILJØVENLIG
HERO anvender det nye kølemiddel R32,
et kølemiddel, der er godt for miljøet og også energieffektivt.


Renere luft og bedre varmefordeling
Ud over varmepumpens overlegne varme egenskaber Det er også udstyret med Plasma Quadfilteret som effektivt renser luften for støv og uønskede partikler. Med enkel betjening af vores nye Double Flap-system dirigerers luftstrømmen efter behag. Takket være split flap kan varmepumpen opvarme stue og første sal samtidigt.

Bygget til det nordiske klima
Kirigamine FH er udviklet, produceret og testet til nordiske forhold. Dit indeklima holdes varmt og godt selv på kolde vinterdage. Desuden er varmepumpen udstyret med I-save funktion, for 10 ° C vedligeholdelsevarme.

hyper_heating_trappe.pngImponerende lydsvag Vores varmepumper har altid været kendt for deres lave lydniveauer. HERO er ingen undtagelse. unik teknik på varmeveksleren i indendørs enheden gør at lyden bliver forsvindende lav, kun 19 dB (A).

LYDLØS
En unik funktion er Night Mode hvilket betyder, at lydniveauet for udendørsenheden reduceres med så meget som 3 dB, hvilket gør den næsten lydløs. Dette gør HERO til en af de mest lydsvage varmepumper.

FOKUS PÅ DIG
HERO systemet scanner og lærer hvor du er i rummet og hvilke områder der bliver brugt mest. Luftstrømmen bliver justeret derefter og spreder varme eller køling, til de områder hvor der er størst behov for det.
Det er så smart, at hvis du glemmer at slukke på en varm sommerdag, er der en funktion, hvor det slukker af sig selv.


BESPARELSER & SIKKERHED
HERO har en høj energieffektivitet med A +++, hvilket giver dig en mærkbar høj besparelse. Derudover en SCOP på 5,2, hvilket betyder, at for hver kW HERO leverer får du 5,2 gange så meget varme som sammenlignet med el. Derudover får du med HERO en ekstra garanti på intet mindre end 5 år.

Installation
Prisen er inkl. en pæn og nydelig komplet standard installation

Download

Tilbehør og lignende produkter

 • Mitsubishi MSZ-FH35...

  Deluxe Kirigamine FH35VEHZ vægmodel er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe den bedste komfort og behageligt indeklima. Den høje virkningsgrad sikrer...

  16 500,00 kr Tilføj til kurv
 • Mitsubishi MSZ-FH50...

  Deluxe Kirigamine FH50VEHZ vægmodel er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe den bedste komfort og behageligt indeklima. Den høje virkningsgrad sikrer...

  19 900,00 kr Tilføj til kurv

Sete varer

 • Mitsubishi...

  Deluxe HERO Kirigamine LN25VGHZ Rubin rød vægmodel HERO er en...

Information

Producenter