Send os en meddelse

Mitsubishi MFZ-KJ25VEHZ Gulvmodel

Kirigamine KJ25VEHZ Gulvmodel er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe den bedste komfort og behageligt indeklima. Den høje virkningsgrad sikrer effektiv drift, selv i ekstremt stærk kulde og gør at Kirigamine KJ25-VEHZ er perfekt tilpasset til vores kolde nordlige klima. Indbygget 10 graders funktion

Den første gulvplacerede varmepumpe med Hyper Heating

module_install.pngEnergiklasse A+/A+++
module_install.pngEkstremt lavt lydniveau
module_install.pngVarmekapacitet på 6,1kW
module_install.pngAnbefalet op til 90m2


Prisen er inklusive en pæn og nydelig komplet installation
CO2 Tilskudsordning giver mulighed for tilskud til denne varmepumpe

Tilgængelighed: På lager

MSZ-KJ25VEHZ

17 900,00 kr

Tilføj til kurv

Mere info

Den nye luftvarmepumper som kæmper mod kulden.

En varmepumpe helt tilpasset dine behov

Den nye MFZ-KJ varmepumpe fra Mitsubishi Electric er den første gulvmodel med den revolutionerende Hyper Heating-funktion. Den indvendige del er så kompakt, at den er yderst let at placere. Samtidig er den en af markedets mest effektive varmepumper med en kapacitet, der overhaler de fleste. MFZ-KJ smelter diskret ind i det omgivende miljø samtidig med, at den effektivt fordeler varmen jævnt i din bolig..

msz_fh_hyperheating.png

Mere varme med Hyper Heating
Mitsubishi Electric Inverter kompressorer har en avanceret teknologi, der konstant justerer effekten efter husets varmebehov.
Hyper Varmeteknik betyder, at varmepumpen vil fortsætte med at give så meget opvarmning, selv når udetemperaturen falder (ned til -15°C). Desuden garanteret varmedrift ned til -25°C. Med en COP på hele 5,52 giver Kirigamine FH dig en direkte mærkbar økonomisk besparelse.

Renere luft og bedre varmefordeling
Ud over varmepumpens overlegne varme egenskaber Det er også udstyret med Plasma Quadfilteret som effektivt renser luften for støv og uønskede partikler. Med enkel betjening af vores nye Double Flap-system dirigerers luftstrømmen efter behag. Takket være split flap kan varmepumpen opvarme stue og første sal samtidigt.

Bygget til det nordiske klima
Kirigamine KJ er udviklet, produceret og testet til nordiske forhold. Dit indeklima holdes varmt og godt selv på kolde vinterdage. Desuden er varmepumpen udstyret med I-save funktion, for 10 ° C vedligeholdelsevarme.

Imponerende støjsvag
Mitsubishi Electric varmepumpe MFZ-KJ´s diskrete design er en af dens største fordele. Den gulvmonterede model smelter naturligt ind i det omgivende miljø. MFZ-KJ kan med fordel også bygges ind i væggen for en endnu mere neutral placering. Varmepumpens design indeholder desuden en del funktionelle fordele: blæserhjulet er formet, så det mere effektivt kan øge komforten ved jævnt at kunne sprede varme eller kulde i rummet. Udformningen af blæserhjulet bidrager desuden også til at lydniveauet holder sig på omkring 19 dB(A). Det gør den til den mest stille i klassen.

Kontroller dit klima
Den nye fjernbetjening til MFZ-KJ varmepumpen er smart designet og indeholder alle funktioner for at, du skal kunne kontrollere dit klima i huset på bedste vis. Du kan for eksempel programmere din varmepumpe til automatisk at følge et ugentligt varmeskema. Spar energi og penge ved at indstille en lavere temperatur i den periode, hvor du ikke er hjemme og lad din varmepumpe sørge for, at der er præcist den varme du ønsker, når du kommer hjem. Derudover er varmepumpen udrustet med en I-save funktion, der kan holde en
minimumsvarme på 10 grader.

Et sikkert valg
Mitsubishi Electrics klima produkter har moderne design, høj kvalitet, lang levetid. Overlegen driftsøkonomi sænker dine energiomkostninger i de kommende år.

En sikker investering
Hos Mitsubishi Electric er al forskning og produktudvikling fortaget i egne laboratorier. De vigtigste komponenter er fremstillet på egne fabrikker med omhyggelig kvalitetskontrol. Det betyder, at vi kan garantere kvaliteten og en høj, ensartet ydelse på alle produkter, der sælges.
Mitsubishi Electric er repræsenteret med egne distributør i Danmark. Alt salg sker gennem forhandlere og installatører. Installation af produkterne udføres kun af certificerede installatører. Dette sikrer, at hele kæden fra fabrik til forbruger og gøre dit køb til et sikkert valg.

En ny varmepumpe indebærer ofte en stor investering. Det gør at man forventer, at produktet virker problemfrit i mange år fremover. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på vores varmepumper når de installeres af certificerede køleinstallatører og monteret i henhold til foreskrevne betingelser.

Download

Tilbehør og lignende produkter

 • Mitsubishi MSZ-FH35...

  Deluxe Kirigamine FH35VEHZ vægmodel er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe den bedste komfort og behageligt indeklima. Den høje virkningsgrad sikrer...

  16 500,00 kr Tilføj til kurv
 • Mitsubishi MSZ-FH50...

  Deluxe Kirigamine FH50VEHZ vægmodel er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe den bedste komfort og behageligt indeklima. Den høje virkningsgrad sikrer...

  19 900,00 kr Tilføj til kurv

Sete varer

 • Mitsubishi...

  Kirigamine KJ25VEHZ Gulvmodel er udstyret med en række unikke funktioner...

Information

Producenter