Send os en meddelse

Mitsubishi MSZ-FH25VEHZ Varmepumpe

Deluxe Kirigamine FH25VEHZ vægmodel er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe den bedste komfort og behageligt indeklima. Den høje virkningsgrad sikrer effektiv drift, selv i ekstremt stærk kulde og gør at Kirigamine FH25VEHZ er perfekt tilpasset til vores kolde nordlige klima.

module_install.pngEnergiklasse A+++
module_install.pngEkstremt lavt lydniveau
module_install.pngVarmekapacitet på 6,3kW
module_install.pngAnbefalet op til 120m2


Prisen er inklusive en pæn og nydelig komplet installation
CO2 Tilskudsordning giver mulighed for tilskud til denne varmepumpe

Tilgængelighed: På lager

MSZ-FH25VEHZ

14 900,00 kr

Tilføj til kurv

Mere info

Den nye luftvarmepumper som kæmper mod kulden.

En varmepumpe helt tilpasset dine behov

Vores nye varmepumpe Kirigamine FH er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe den bedste komfort og behageligt indeklima. Den høje effektivitet sikrer en effektiv drift, selv i ekstremt streng kulde og gør Kirigamine FH passer direkte til vores kolde nordlige klima.

msz_fh_hyperheating.png

Mere varme med Hyper Heating
Mitsubishi Electric Inverter kompressorer har en avanceret teknologi, der konstant justerer effekten efter husets varmebehov.
Hyper Varmeteknik betyder, at varmepumpen vil fortsætte med at give så meget opvarmning, selv når udetemperaturen falder (ned til -15°C). Desuden garanteret varmedrift ned til -25°C. Med en COP på hele 5,52 giver Kirigamine FH dig en direkte mærkbar økonomisk besparelse.

Renere luft og bedre varmefordeling
Ud over varmepumpens overlegne varme egenskaber Det er også udstyret med Plasma Quadfilteret som effektivt renser luften for støv og uønskede partikler. Med enkel betjening af vores nye Double Flap-system dirigerers luftstrømmen efter behag. Takket være split flap kan varmepumpen opvarme stue og første sal samtidigt.

Bygget til det nordiske klima
Kirigamine FH er udviklet, produceret og testet til nordiske forhold. Dit indeklima holdes varmt og godt selv på kolde vinterdage. Desuden er varmepumpen udstyret med I-save funktion, for 10 ° C vedligeholdelsevarme.

hyper_heating_trappe.pngImponerende støjsvag Vores varmepumper har altid været kendt for deres lave lydniveauer. Kirigamine FH er ingen undtagelse. unik teknik på varmeveksleren i indendørs enheden gør at lyden bliver forsvindende lav, kun 20 dB (A).

Smart sensor til komfort og økonomi
Human Sensor kaldes et lille teknologisk vidunder, der giver dig total kontrol over varmepumpens funktioner. Fornemmelsen af​​, hvor du er i rummet styre varmeafkastet derefter. Normalt, væk fra dig, men en varm sommerdag, ønsker du måske at lade ventilatoren ventilere mod dig. Sensoren er desuden tilstrækkelig følsom til at skelne mennesker fra dyr og andre bevægelser. Når ingen er i rummet, kan Kirigamine også indstilles til at sænke eller hæve temperaturen to grader - en lille justering, der sparer energi i det lange løb.


msz_fh_humansencor.png


Et sikkert valg
Mitsubishi Electrics klima produkter har moderne design, høj kvalitet, lang levetid. Overlegen driftsøkonomi sænker dine energiomkostninger i de kommende år.

En sikker investering
Hos Mitsubishi Electric er al forskning og produktudvikling fortaget i egne laboratorier. De vigtigste komponenter er fremstillet på egne fabrikker med omhyggelig kvalitetskontrol. Det betyder, at vi kan garantere kvaliteten og en høj, ensartet ydelse på alle produkter, der sælges.
Mitsubishi Electric er repræsenteret med egne distributør i Danmark. Alt salg sker gennem forhandlere og installatører. Installation af produkterne udføres kun af certificerede installatører. Dette sikrer, at hele kæden fra fabrik til forbruger og gøre dit køb til et sikkert valg.

En ny varmepumpe indebærer ofte en stor investering. Det gør at man forvente, at produktet virker problemfrit i mange år fremover. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på vores varmepumper når de installeres af certificerede køleinstallatører og monteret i henhold til foreskrevne betingelser.

Download

Tilbehør og lignende produkter

 • Mitsubishi MSZ-FH35...

  Deluxe Kirigamine FH35VEHZ vægmodel er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe den bedste komfort og behageligt indeklima. Den høje virkningsgrad sikrer...

  16 500,00 kr Tilføj til kurv
 • Mitsubishi MSZ-FH50...

  Deluxe Kirigamine FH50VEHZ vægmodel er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe den bedste komfort og behageligt indeklima. Den høje virkningsgrad sikrer...

  19 900,00 kr Tilføj til kurv

Sete varer

 • Mitsubishi...

  Deluxe Kirigamine FH25VEHZ vægmodel er udstyret med en række unikke...

Information

Producenter